ÇINARCIK ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçedeki fırınları denetlediler.Ramazan Ayı dolayısı ile Zabıta ekipleri ilçedeki ekmek fırınlarını denetlediler.
Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçedeki fırınları denetlediler.Ramazan Ayı dolayısı ile Zabıta ekipleri ilçedeki ekmek fırınlarını denetlediler.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ekmek üretimi yapan fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Belirli periyodlarla yapılan fırın denetimleri, Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte artırıldı.
Ekipler, yapılan denetimlerde hijyenik koşullar, çıkan pidelerin gramajlarının doğru olup olmadığı, ekmek ve pide satış fiyatı tarifesi, elektronik terazi ve ayar kontrol belgesi ile resmi evraklar incelendi.
Çınarcık belediyesinden yapılan açıklamada "Vatandaşın sağlığını ön planda tutan fırınlara teşekkür eden Zabıta ekipleri, denetimlerde eksiklik tespit ettiği fırınlara da uyarılarda bulundular" denildi



Benzer Haberler
YALOVA BALGÖÇ'TE MARTENİÇKA GELENEĞİ
ESENKÖY'DE ŞİDDETLİ FIRTINA YOL KAPATTI
ALTINOVA’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
KADINA YÖNELİK ŞİDDET MASAYA YATIRILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
YALOVA TARIM AKADEMİSİ İÇİN İLK ADIM
ÇİFTLİKKÖY MECLİSİNDEN SPOR'A DESTEK
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI