ÇINARCIK’TA TÜRK BOYLARI KÜLTÜR RÜZGARI
YAFEM tarafından 25. düzenlenen Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. 25. Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Programı'na, Çınarcıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
YAFEM tarafından 25. düzenlenen Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. 25. Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Programı'na, Çınarcıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Çınarcık Belediyesi ile YAFEM’in organize ettiği Türk Boyları Kültür Şöleni Çınarcık Gecesi Gösterisi'ne ilgi büyüktü. Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan gösterilere Astrahan, Bosna Hersek, İran Türkleri, Kabardin Balkar, Kazakistan, Karaçay Çerkes, Kırgızistan ve KKTC ekipleri katıldı.
Kültür Şöleni Gecesine; Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gece boyunca misafir ekiplerin gösterileri büyük beğeni topladı. Farklı ülkelerin görsel şovları ile doyasıya eğlenen vatandaşlar, şölen öncesi ve sonrası onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Benzer Haberler
KIZILAY ÜCRETSİZ GİYİM MAĞAZASI AÇIYOR
ÜNİVERSİTEDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
GENÇ YETENEKLER İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
ÇİFTLİKKÖYLÜLER SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ
YALOVA OSB DAHA DA YEŞİLLENİYOR
İŞTE YALOVA'NIN AHŞAP HEYKEL MÜZESİ
GÜLEÇ BESİ ÇİFTLİĞİNE TAM NOT
YALOVA BENİM KENTİM BİLGİ YARIŞMASI