ÇINARCIK'TA HAMSİ FESTİVALİ YAPILDI
Çınarcık Belediyesi ve Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen hamsi festivalinde Çınarcık halkı hamsi için uzun kuyruklar oluştururken, festival bünyesinde sanatçı Selçuk Balcı, Çınarcık meydanında konser verdi
 
Çınarcık 2. Hamsi Festivali, Turyol İskelesi önündeki Özgürlük Parkı’nda birbirinden renkli anlara sahne oldu. Festivale katılan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık  meydanında uzun kuyruklar oluşturan Çınarcık halkına hamsi dağıttı.  26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 2. Hamsi Festivalinde katkıları nedeniyle sanatçı Selçuk Balcı’ya  çiçek veren Başkan AVni Kurt, Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar'a da  teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu. 
 
"Hamsi Festivali’nin son gününde, Çınarcık Meydanı’nda gerçekleştirilen festival renkli görüntülere sahne oldu. Festival çerçevesinde meydanda yöresel ürünler stantları kuruldu. Karadeniz müziğiyle eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlara hamsi ikramında bulunuldu. 
Çınarcık Belediyesi ve Yalova Turizm Birliği olarak, yöresel unsurları öne çıkaran ve vatandaşlarımızı eğlence ile buluşturan Hamsi Festivali’nin geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi için destek ve katkılarımızı sürdüreceğiz."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!