ÇINARCIK’TA HALK EKMEK PROJESİ
Çınarcık Belediyesi Halk Ekmek projesini uygulamaya geçiriyor. Göreve geldikten sonra İstihdam Masası, Üreten Kadın Pazarı ve Askıda Fatura projelerini hayata geçiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini ekliyor.
Çınarcık Belediyesi Halk Ekmek projesini uygulamaya geçiriyor. Göreve geldikten sonra İstihdam Masası, Üreten Kadın Pazarı ve Askıda Fatura projelerini hayata geçiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini ekliyor.
Türkiye’de birçok belediyenin gerçekleştirdiği Halk Ekmek projesini Çınarcık’ta hayata geçiren Başkan Kurt, projeyle ilgili yaptığı açıklamada; ““Seçim kampanyası döneminde değerli halkımıza sunduğumuz vaatlerden biri olan Halk Ekmek’i uygulamaya geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje ile; vatandaşlarımızın ekmek gibi temel bir ihtiyaca uygun fiyatla erişimini sağlayacak, onlara destek olacağız. Bizim anlayışımıza göre; yetkiyi halktan alan, halk için çalışır. Halkı seven, halkın yanında olur. Halk Ekmek, halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Halk Ekmek kabinleri, ilk etapta ilçenin Taşliman ve Karpuzdere Mahallelerine konuldu. Çınarcıklıların ucuz ekmeğe erişimini sağlayacak olan Halk Ekmek’in üçüncü satış noktası ilçenin Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak. Çınarcık Belediyesi Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan Halk Ekmek’in açılışının, Yeni İtfaiye binasıyla beraber haziran ayında yapılması düşünülüyor.




Benzer Haberler
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ
OKUL KANTİNLERİNDE GIDA DENETİMİ
ÇİFTLİKKÖY'DE KIŞ DÖNEMİ BİTKİ ÜRETİMİ