ÇINARCIK MİLLİ EĞİTİM TELAFİ PROGRAMI
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan “Telafide ben de varım” projesi Çınarcık’ta devam ediyor.
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan “Telafide ben de varım” projesi Çınarcık’ta devam ediyor.
“Telafide ben de varım” projesi kapsamında ağaç dikme etkinliğine Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde fidan dikimi etkinliğine katıldı.
Fidan ekimine Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri , okul müdürleri , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Fidan ekiminin ardından Çınarcık Belediye Başkan Numan Soyer, öğrenciler ve velilerle sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu
Benzer Haberler
MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN 17 AĞUSTOS AÇIKLAMASI
YALOVA OSB'DE VAGON BÜFE HİZMETTE
KÂĞIT MÜZESİ’NDE MİNİKLER TARİHE DOKUNUYOR
AK PARTİ İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
ALİ ESLEK’TEN MAVİ LİSTE’YE DESTEK
BEYTTÜRK, ŞARJ İSTASYONLARI GENİŞLİYOR
YALOVA'DA HAVA SICAKLIĞI ARTACAK
KADIN CİNAYETLERİNE TEPKİ