ÇINARCIK'DA PARKLAR ÇİÇEK AÇTI
Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri parklara çiçek ekti.Baharın gelmesiyle Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Turgut Özal Parkı ve Özgürlük Parkı alanlarında mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başlandı.
Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri parklara çiçek ekti.Baharın gelmesiyle Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Turgut Özal Parkı ve Özgürlük Parkı alanlarında mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başlandı. Saksılara ve topraklara ekilen bodrum papatyası ile parklar renklendi.
BARBAROS CADDESİ’NDE MAZGAL ÇALIŞMASI
Öte yandan çınarcık Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yağmur suyu ızgara çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Barbaros Caddesinde liman girişinde yağmur suyu ve kara su için ızgara çalışması yapıyorlar.Barbaros Caddesi’nde sıkıntının çözüme kavuşturulması için ekiplerimiz, yağmur suyu ile kara su için hat ve mazgal çalışmasına başladılar



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE