ÇINARCIK'DA KANALİZASYON ALT YAPISI KEŞFİ
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü yetkileri Çınarcık ilçesinin mevcut kanalizasyon alt yapısında keşif çalışması yaptı.
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü yetkileri mevcut kanalizasyon alt yapısında keşif çalışması yaptı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü yetkileri ilçemizdeki mevcut kanalizasyon alt yapısının son durumu hakkında keşif çalışması yaptılar.
İlçe genelindeki kanalizasyon alt yapısının temizliği, bakımı ve daha aktif bir şekilde kullanılması için yapılabilecek diğer çalışmalarda iki kurum arasında işbirliği organizasyonu hakkında mevcut kanalizasyon sisteminde keşif çalışması yapıldı.
TERMAL CADDESİNDE ASFALT ONARIM ÇALIŞMASI
Öte yandan Çınarcık Belediyesi ekipleri Termal Caddesinin bir kısmında elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında kazılan yolların üzerine asfalt yama çalışması yapıyorlar. İlçe halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla belediye ekiplerinin ilçe genelinde altyapı çalışmalarından yada rutin kullanımdan dolayı zarar görmüş yollara onarım çalışmasına devam edileceği belediye tarafından açıklandı.



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE