ÇINARCIK'DA EKMEK FIRINLARINA DENETİM
Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi yapan fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerine devam ediyorlar.
 
Belli aralıklarla ilçe genelindeki fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerinin denetimlerini sürdüren Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ürünlerin gramajlarını kontrol ettiler.
 
Fırınlarda özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller yapan zabıta ekipleri, kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunup, vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür etti.
 
Yapılan denetimlerde kuralları uygun hareket etmeyen işyerleri hakkında tutanak tutulurken, tespit edilen eksiklikleri tamamlamaları için süre verildi. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayan işletmeler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi. Zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimler belirli periyotlarla devam edecek.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!