Çınarcık’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı 101. Yıl dönümü , Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan 5. Çınarcık Uluslararası 30 Ağustos Zafer Bayramı Festivali ile başladı.
Çınarcık Belediyesi Ve Çınarcık Turizm Derneğinin organize ettiği 5. Çınarcık Uluslararası 30 Ağustos Zafer Bayramı Festivaline katılan Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Letonya ve Kuzey Otesya ülkeleri kendilerine özgü halk oyunlarını sergiledi.
Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda; Çınarcık Turizm Derneği ve Çınarcık Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekibi ile yabancı ülke temsilcilerinin sergiledikleri yöresel oyunlar Çınarcık halkı tarafından büyük ilgi gördü.Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer gecenin sonunda Romanya, Bulgaristan, Letonya ve Kuzey Otesya temsilcilerine çiçek vererek teşekkür etti.








Benzer Haberler
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ