ÇİFTLİKKÖY SEZONU AÇTI

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Engelsiz Kafe’de düzenlenen kahvaltıda Çiftlikköy Belediyespor A ve Genç Takım sporcuları ve teknik heyetle bir araya geldi.

Yeni sezon öncesinde çalışmalarına başlayan Çiftlikköy Belediyespor’da hedefin şampiyonluk olduğunun altını çizen Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesporumuzun kırmızı siyahlı renklerini taşımak bir gururdur. Hedefimiz sportmence mücadele ederek, centilmenlik çerçevesi içinde bu formaya yakışır şekilde sahada olmak ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz’ın da Başkan Silpagar’a eşlik ettiği etkinliğe A Takım ve Genç Takım sporcularının yanı sıra, yeni transferler ve Çiftlikköy Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Fettah Koçgündüz, Yardımcısı Aydın Perihanoğlu, Kaleci Antrenörü Ahmet Durmuş, Genç Takım Teknik Direktörü Yalçın Önem ve Kulüp Müdürü Turgay Aydın da katıldı.

2021-2022 sezonunda Yalova Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor’un ilçeye yapılan spor yatırımları ile büyüyerek ilerleyeceğini ifade eden Başkan Silpagar, “İlçe stadyumumuzun yenileme ve kapasite arttırımı çalışmaları devam ediyor. Burada tribün kapasitesini 2500’e çıkarıyoruz, aynı zamanda modern, altyapısı ve donatıları ile Çiftlikköy’e yakışır güzellikte bir tesis olacak. 800 kişi kapasitesi kapalı spor salonumuz için de çalışmalar başladı. Bu tesisler tamamlandığında Çiftlikköyümüz, Türk sporuna, futboluna, voleyboluna inşallah bir damla da olsa katkılar sunmaya devam edecek. Yeni sezonun Çiftlikköy Belediyesporumuz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!