ÇİFTLİKKÖY İTFAİYESİ İŞ BAŞINDA

Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Yalova-İzmit Karayolu’nda yaşanan trafik kazası ve Gebze-Orhangazi Otoyolu’nda gerçekleşen araç yangınına hızlı bir şekilde müdahale etti.

İzmit Karayolu’nda Taşköprü ile Çiftlikköy arasında yaşanan kazada Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait zemin süpürme aracıyla bir hafriyat kamyonunun çarpıştı. Kazanın ardından hızlı bir şekilde olaya yerine ulaşan Çiftlikköy İtfaiyesi, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Çiftlikköy itfaiyecileri, hafriyat kamyonu sürücüsü S.A.’yı sıkıştığı ön kabinden özel aparatlar kullanarak çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sonrasında trafik akışı polis ve jandarma ekiplerinin yardımıyla kontrollü olarak sağlandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Handere mevkiinde seyir halindeki bir araçta çıkan yangın sonrasında ise araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Handere viyadüğünde seyir halindeki araçtan dumanlar çıkmaya başlayınca, araç sürücüsü aracını yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi. Olay yerine en yakın itfaiye birimleri olarak Çiftlikköy ve Altınova Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin müdahale ettiği araçtaki yangın kısa sürede söndürüldü ve soğutma çalışması yapıldı.

DİĞER HABERLER

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!