ÇİFTLİKKÖY’DEN İSTİHDAMA TAM DESTEK

Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden İstihdam Ofisi, 2026’ın ilk on aylık bölümünde 168 kişinin yeni işlerine kavuşmasını sağladı. Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Engin Aksoy, e-ciftlikkoy mobil aplikasyonu ve istihdam.yalovaciftlikkoy.bel.tr linkinden yapılan başvuru sayısının 482 olduğunu dile getirerek, bunun yanı sıra yıl içinde 14 firma yetkilileriyle 790 iş arayanın bir araya getirildiğini aktardı.

Aksoy, “Çiftlikköy Belediyesi İstihdam Ofisimiz, iş arayan vatandaşlarımız ile işverenleri bir araya getirerek istihdam süreçlerine katkı sağlıyor. Bu yıl içinde Ekim ayına kadar yaptığımız toplu iş görüşmeleri sonucunda 168 vatandaşımızın işe yerleştirilmesine aracılık edildi. İş arayan vatandaşlarımızın açık iş pozisyonlarından haberdar olmalarını sağlamak amacıyla 16 firma için SMS yoluyla iş bilgilendirmesi gerçekleştirdik.  Ayrıca 27 firma yetkilisi ile bir araya gelerek personel ihtiyaçlarına yönelik sağlayabileceğimiz katkılarla ilgili iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Geçtiğimiz ay Gülipek Tekstil AŞ firması ile toplu iş görüşmesi yapıldığını, ayrıca Benoplast Ambalaj, Çita Marin ve Smak Makine A.Ş. olmak üzere 3 firmayla da SMS bilgilendirmesi yoluyla açık iş pozisyonları hakkında iş arayan vatandaşlara yönelik bilgilendirme yaptıklarını ifade eden Aksoy, “Çiftlikköy genelinde işçi ile işveren arasında bir köprü görevi görerek iş gücüne katkımızı arttırıyoruz.  İş arayan vatandaşlarımızın başvurularını internet üzerinden mobil aplikasyon ve istihdam.yalovaciftlikkoy.bel.tr linkinden veya şahsen kabul ediyoruz. Bu başvuruları toplu iş görüşmeleri ve SMS yoluyla işverenle iş arayanları bir araya getirmek şeklinde değerlendiriyoruz. Bu şekilde iş arayan vatandaşlarımızı, bizzat firmalarla görüştürüyoruz” diye bilgi verdi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!