ÇİFTLİKKÖY'DE ZAFER COŞKUSU YAŞANACAK

Çiftlikköy Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri dolu dolu geçecek. Mokamp alanında iki gün boyunca sürecek müzik şöleninde Türk Pop Müziğinin sevilen isimleri Çelik ve Mansur Ark’ın yanı sıra, Türk Sanat Müziği’nin değerli sanatçılarından Zeyneb Altuntaş ve Bekir Ünlüataer de Çiftlikköylülerle buluşacak.

29 Ağustos Cuma akşamı 20.00’de illüzyon gösterileriyle başlayacak olan etkinlikler, klarnetin üstadlarının sahne alacağı ‘Klarnet Şenliği’ ile sürecek. Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu Ses Sanatçısı Zeyneb Altuntaş’ın Yeşilçam film müziklerinden oluşan repertuarıyla sahne alacağı gecenin son sanatçısı, TRT Müzik’te de program yapan, sanat müziğinin değerli ismi Bekir Ünlüataer olacak.

Büyük Zafer’in 103’üncü yıldönümü olan 30 Ağustos Cumartesi günü ise Mokamp alanındaki kutlamalar, saat 21.00’de DJ Hakan Küfündür’ün sahne performansı ile start alacak. ‘Maalesef’, ‘Sana Demedim Mi’ gibi şarkılarıyla çok sevilen Mansur Ark, saat 21.45’te Çiftlikköylülerin karşısına çıkacak. Gecenin finalini ise pop müziğin eskimeyen ismi Çelik yapacak. ‘Hercai’, ‘Ateşteyim’, ‘Yaman Sevda’, ‘Kim Daha Çok Seviyor’ gibi çok bilinen bir çok parçasını seslendirecek olan Çelik’in performansı ile Zafer Konserleri sona erecek.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 30 Ağustos Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünde Çiftlikköy’de unutulmaz bir konser etkinliği gerçekleştirileceğini dile getirerek, “Tüm halkımızı 29-30 Ağustos akşamı Mokamp alanındaki şölene bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

atatürk

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!