Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çocuk parkları ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürü S. Tamer Balkaş, Sahil Mahallesi’nin en büyük parkı olan Atatürk Parkı’nda banklar ve oturma gruplarının yenilendiğini belirtti. Parkta ayrıca çim biçme, budama ve peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini, oturma gruplarının bir kısmını boyayıp onardıklarını, bazılarını ise tamamen yenilediklerini aktardı. Çalışmaların, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Yaşam Park’ta devam ettiğini kaydeden Balkaş, burada ise çocuk oyun grubunun aşınan kauçuk zeminini tamamen yenilediklerini dile getirdi.
İlçe genelinde belediyeye ait 40 çocuk parkı bulunduğunu ifade eden Balkaş, “Bu parklarımızın tamamında durum tespiti yapıyoruz. Gerekli olan malzemeleri yeniliyor, bazı ekipmanları ise değiştiriyoruz. Aynı zamanda peyzaj alanlarımızda da düzenlemeler gerçekleştiriyoruz” dedi.
Sahil Mahallesi Yasama Parkı’ndaki gül bahçesinde de peyzaj düzenlemeleri yaptıklarını belirten Balkaş, “Yasama Park’ta rengarenk çiçeklerle donatarak oluşturduğumuz çiçek kuleleriyle hem göze hem ruha hitap eden bir düzenleme yaptık. Amacımız, Çiftlikköylü vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yaz aylarında parklarda ve peyzaj alanlarında keyifli zaman geçirmelerini sağlamak” diye konuştu.
Benzer Haberler
ROBOTİK KODLAMA SINIFI ALTINOVA'DA AÇILDI
GAZİPAŞA CADDESİNDE ÇİÇEKLENDİRME
ÇİFTLİKKÖY’DE YEŞİL ALANLARA BAKIM
OKUL MÜDÜRLERİ YIL SONU TOPLANTISI
YALOVALI ŞAİRLER BURSA’DAYDI
ÇİFTLİKKÖY’DE SAHİL YOLUNA BAKIM
PARKLARDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
BELEDİYE'DEN HASTANE ÖNÜNDE ÇALIŞMALAR