ÇİFTLİKKÖY’DE KADIN ÜRETİCİLERİ ŞENLİĞİ

Çiftlikköy Belediyesi ve Çiftlik Muhtarlığı’nın girişimleriyle geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Kadınların Emekleri Karşılık Bulsun’ sergisinin üçüncüsüne Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya da katıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin yanı sıra İlçe Kaymakamı Ali Ada ve ilçe protokolünün de katıldığı şenlikte, üretici kadınların el emeklerini ilgiyle inceleyen Vali Kaya, stantları tek tek ziyaret ederek stant sahibi kadınlarla sohbet etti.

El yapımı dekoratif aksesuarların yanı sıra, örme oyuncaklar, çanta ve giysiler, antika eşyalar gibi pek çok ürünün yer aldığı şenliğe Çiftlikköylüler de büyük ilgi gösterdi. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ayşenur Alacahan’ın ev sahipliğini yaptığı şenlik gün boyunca sürerken, ‘Kadınların Emekleri Karşılık Bulsun’ etkinliğini üçüncü kez yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Yele, “Kadınlarımız ürettikçe Çiftlikköy güzelleşiyor. Kadınlarımızın emeği, üretimi ve yaratıcılığıyla renklenen 3’üncü Kadın Emeği Şenliğimizi 23 Nisan Parkımızda gerçekleştirdik. Kadınlarımız üretmeye, biz destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!