ÇİFTLİKKÖY’DE DEPREMZEDE AİLELERLE İFTAR
On ili etkileyen deprem felaketi sonrasında Çiftlikköy’de misafir edilen depremzede ailelere, Çiftlikköy Belediyesi’nin organizasyonunda iftar yemeği verildi.
Yalova Valisi Muammer Erol da, Çiftlikköy’de depremzede aileler için düzenlenen iftar programına katıldı. Özdilek AVM’de düzenlenen programa Vali Erol’un yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Arif Laçin, İl Göç İdaresi Amiri Sayın Salih Soner Coşkun ve depremzede aileleri de katılırken, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin de ev sahipliği yaptılar.
İftar programında konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “10 ilimizdeki büyük deprem felaketini yaşayan ve deprem sonrasında Çiftlikköyümüzde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimizle, Yalova Valimiz Sayın Muammer Erol, İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Bilgin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Arif Laçin, İl Göç İdaresi Amiri Sayın Salih Soner Coşkun'un da katılımlarıyla hep birlikte iftarımızı yaparak oruçlarımızı açtık. 99 depremini yaşayan biri olarak o günlerde şöyle dua etmiştik; Yarabbim, devletimize milletimize zeval verme, birlik beraberliğimizi bozma. Bugünlerde yine aynı, ne zaman zorda kalsak, 2 bin 200 yıllık bir devlet geleneği olan bu aziz milletimizin Yüce Rabbim birlik ve beraberliğini bozmasın. İnşallah hep beraber, devletimizle, milletimizle her türlü engelleri, her türlü zorlukları aşacağız” diye konuştu.








Benzer Haberler
BAŞKAN GÜREL'DEN ANKARA ZİYARETLERİ
ÇINARCIK'A KARDEŞ ŞEHİR ZİYARETİ YAPILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE KALP SAĞLIĞI SEMİNERİ
ESENKÖY SAHİLİNDE DÜZENLEME ÇALIŞMASI
LİSELER ARASI TİYATRO YARIŞMASI FİNALI
KORU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR
MİLLİ EĞİTİM METEF FUARI TÖRENLE AÇILDI
ENGELSİZ DESTEK MASASI KURULDU