ÇİFTLİKKÖY’DE BİOENERJİ WORKSHOP’U
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele’nin de katıldığı, kadınlara özel olarak gerçekleştirilen etkinlikte yaşam enerjisinin yönetimiyle ilgili bilgiler veren Algül ve Kantarcı, nefes teknikleri sakinleşme egzersizi ile workshop’a başladı.
Bilişsel Yaşam Koçu ve Kozmik Enerjiler Eğitmeni Zafer Algül ve Bioenerji uzmanı İnci Taner Kantarcı, Çiftlikköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen workshop’ta deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin eşi Yeşim Yele’nin de katıldığı, kadınlara özel olarak gerçekleştirilen etkinlikte yaşam enerjisinin yönetimiyle ilgili bilgiler veren Algül ve Kantarcı, nefes teknikleri sakinleşme egzersizi ile workshop’a başladı.
Çiftlikköy Belediyesi Eski Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, labirent yürüyüşü ve bioenerji kullanımıyla ilgili deneyimler yaşadı. Kozmik Enerjiler Eğitmeni Zafer Algül, labirent yürüyüşünde katılımcıların çakralarının açılmasıyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Binlerce yıllık kadim çalışmalar olan labirent çalışmasıyla başlayan ve bilinçaltı & biyoenerji ile tamamlanan muhteşem bir gün sonu yaşadık. Bu muazzam deneyime vesile olanlara ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Bioenerji uzmanı ve sarkaç eğitmeni İnci Taner Kantarcı da çalışmada katılımcıların bioenerjilerini dengeleyerek iç huzurun sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla rehberlik ettiklerini dile getirdi.
Benzer Haberler
VALİ KAYA'DAN ŞEHİT BABALARINA ZİYARET
ÇAVUŞKÖY'DE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI
ŞENKÖY KÖYLÜ PAZARINDA AÇILIŞ YAPILDI
YALOVA İTFAİYESİNE İBB'DE EĞİTİM VERİLDİ
JANDARMA KURULUŞUNUN 186. YILI KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇİNİ SERGİSİ AÇILDI
SAHİPSİZ CANLARIN ‘İYİLİK ELÇİLERİ
GAZİLER DERNEĞİ YENİ YERİNE TAŞINDI