ÇİFTLİKKÖY'DE ALT YAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Çiftlikköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, 500 Evler Mahallesi’nin küme evlerden sonraki bölümünde 2 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.
6011, 6012, 6013, 6014, 6015 ve 6016 sokakları kapsayacak olan altyapı çalışması ile imarı olan ancak altyapısı olmayan bu bölgede 200’lük kanalizasyon hattı döşemeleri yapacaklarını belirten Çiftlikköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Turgay Şafak, “Yaklaşık 2 km’lik bölgede ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalara başladı.
İmarı olan, altyapısı olmayan yerlerde yapacağımız bu çalışma ile 6 sokakta toplamda 2 bin metrelik bir hat döşemesi gerçekleştirmiş olacağız. Daha sonra bu hat ana kollektöre bağlanarak işler hale gelecek” diye bilgi verdi. Hava şartlarının izin verdiği ölçüde hızlı bir şekilde ilerleyeceklerini belirten Şafak, çalışmaların bu kesimde 1 ile 1,5 ay arasında tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.
Benzer Haberler
BAŞKAN GÜREL'DEN GÖZALTILARA TEPKİ
HUKUK FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
ÇINARCK SAHİLİNDE TUFAG RÜZGARI ESTİ
KENT KONSEYİNDEN VİZYON HAMLESİ
YALOVA ROMAN EYLEM PLANI TOPLANTISI
ÇİFTLİKKÖY TUFAG’LA RENKLENDİ
VALİ KAYA KOCADERE SAHİLİNİ İNCELEDİ
BAŞKAN GÜREL EKİPLERİ AĞIRLADI