Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Birimi’nde görev yapan Şahin Özer, geçirdiği kalp krizi sonrasında sevk edildiği Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
44 yaşında vefat eden Özer için Çiftlikköy Belediyesi önünde yapılan uğurlama törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin yanı sıra, belediyede görev yaptığı mesai arkadaşları da katıldı.
Çok üzgün olduğunu ve Özer’i kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını belirten Başkan Yele, “Belediye binamızın önünde, erken yaşta kaybettiğimiz çalışma arkadaşımızla helalleştik. Beklenmeyen vedalar insanın yüreğini en derinden yakıyor. Belediyemize kattıkları, emeği ve güzel hatıraları hep bizimle olacak. Değerli kardeşimize Allah'ta rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.



Benzer Haberler
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ
ÇINARCIK’DA ÜRETİM ALANLARINA ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY’E ATATÜRK EĞİTİM VE KÜLTÜR EVİ
FISTIKLI KÖYÜ SAHİLLERİ İLGİ ÇEKİYOR