CHP'Lİ KADINLARDAN BİKAMDER'E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve yönetim kurulu üyeleri, BİKAMDER'i ziyaret ederek Dernek Başkanı Nurcan Bayar ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen aşure etkinliğine CHP Yalova İl Kadın Kolları Başkanlığı da katılım sağladı. Paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure etrafında buluşan katılımcılar, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç yaptığı açıklamada, "Paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin simgesi olan aşurenin etrafında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Misafirperverlikleri için BİKAMDER yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!