CHP İL KADIN KOLLARI TOPLANTIYA KATILDI
CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve yönetim kurulu üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen, Aile Destekleri Sigortası Tanıtım Toplantısına katıldılar
CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve yönetim kurulu üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen, Aile Destekleri Sigortası Tanıtım Toplantısına katıldılar.
CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan, Aile Destekleri Sigortası lansman toplantısı İstanbul WOW Convention Center’da düzenlendi. Tanıtım toplantısına CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Toplantı öncesinde CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile bir araya gelen CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ve beraberindekiler Yalova’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verip istişarede bulundular. Yalova’da ki çalışmalardan dolayı CHP’li kadınlara teşekkür eden Nazlıaka, durmaksızın çalışmaya devam etmelerini de istedi.
Aile Destekleri Sigortası Tanıtım Toplantısı’nın çok güzel bir atmosferde geçtiğini dile getiren CHP Yalova Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Aile Destekleri Sigortası’nı Yalova’da kapı kapı dolaşıp tüm kadınlara anlatacaklarını da dile getirdi.



Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİNDEN ZİYARETLER
CHP'Lİ BECAN'DAN OKUL SALDIRISINA TEPKİ
MHP İLBAŞKANLIĞINDAN GAZİLERE ZİYARET
YENİ PARTİ LİDERİ ÖZEL YALOVA'DA KONUŞTU
CHP ÇINARCIK İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU
AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI
YENİ PARTİ 'DE İLÇE BAŞKANLARI TOPLANDI
MHP'DEN YALOVA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET