CHP İL GENEL MECLİSİNDEN KÖY ZİYARETİ

Çiftlikköylü İl Genel Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Oktay Atik, Taşköprü Belediyesi Meclis Üyemiz Ümit Korkmaz ve CHP’li ilçe ve belde yöneticileri, Kabaklı, Denizçalı ve İlyasköy’ü ziyaret ederek, köy halkının talep ve isteklerini dinlediler.

‘Leyleklerin göç zamanında elektrik kesiliyor’..

Ziyaretlerle ilgili konuşan Çiftlikköylü İl Genel Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Oktay Atik, “Çiftlikköy ilçe başkanımız, Taşköprü belde başkanımız ve Taşköprü Belediyesi Meclis Üyemiz Ümit Korkmaz ve partili üyelerimiz ile birlikte köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Köylerimizde muhtarlarımız ve köy halkımız ile bir araya gelerek yapılan yatırımları ve halkımızın taleplerini yerinde inceledik. Köylerimizde son zamanlarda en çok şikayete konu olan, üç köymüzün ortak sorunu haline gelen özellikle leyleklerin göç zamanı yaşanan elektrik kesintileri halkımızın hayatını olumsuz etkilemekte ve birçok elektrik ve elektronik cihazlarının arızalanması hatta kullanılamaz hale gelmesine neden olmaktadır. İlyasköyümüzde elektrik kesintisine bağlı olarak su şebekesini besleyen motorların da enerji kesilmesine bağlı olarak durması nedeniyle su temininde de aksamalar yaşanmaktadır. Yaşanan bu olumsuzluğu özellikle enerji dağıtım şirketi UEDAŞ’a sürekli iletmekte olunmasına rağmen kalıcı bir çözüm bulunamaması ve çözümün geciktirilmesi kabul edilecek bir durum değidir. Yetkililer bu konuda halkın mağduriyetinin giderilmesi için bir an önce harekete geçmelidirler” dedi.

Köy halkı hafriyat kamyonlarından şikayetçi..

Köy halkının hafriyat kamyonlarından şikayetçi olduğunu söyleyen Atik, “Diğer bir konuda özellikle son zamanlarda köy yollarımızı kullanan ve köylerimizin yerleşim alanının içerisinden geçen hafriyat kamyonlarının yarattığı trafik sorunu. Hafriyat kamyon sürücüleri döküm sahası için kullandıkları bu yollarda hızlı ve trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli bir şekilde araç kullanmakta, önlem alınmaz ise büyük bir kazalara sebep olmaları an meselesidir. Can ve mal güvenliklerinin tehdit altında olduğunu belirten köylülerimizin bir an önce hafriyat kamyonlarına altarnatif bir yol bulunması, trafik kurallarına uygun bir şekilde araçlarını kullanmaları için yetkililerce uyarılması ve gerekli cezaların uygulanması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!