CHP'DEN AYNI BİNADA MİSİLLEME GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yalova ziyareti esnasında AKP tarafından asılan pankarta CHP kanadından misilleme geldi. Aynı binaya “Vefa Salman görevinin başına” yazılı pankart asıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Ağustos tarihinde Yalova’ya ziyaret gerçekleştirmişti. Kılıçdaroğlu’nun Uğur Mumcu Meydanı önünde yaptığı konuşma esnasında meydana bakan bir binaya “Bay Kemal, Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 Milyon TL nerede” yazılı bir pankart asılmıştı. CHP’liler tarafından kısa sürede indirilen pankart, tepki görmüştü.

Bu olaya misilleme yaklaşık 2 hafta sonra geldi. Pankartın asıldığı Uğur Mumcu İş Merkezi’nin çatısına bu kez görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a destek veren başka bir pankart asıldı. Vefa Salman’ın da yargılandığı davaya atıfta bulunan “Vefa Salman, görevinin başına” yazılı pankart, meydanda dolaşan vatandaşların da ilgisini çekti. 

Pankartta ayrıca geçtiğimiz haftalarda gelen ve görevden uzaklaştırılan Vefa Salman ile Halit Güleç’in suçsuz olduğunu ifade eden bilirkişi raporuna ithafen “3. Bilirkişi raporu da temiz dedi” ibaresi yer aldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!