CHP'DE ADAY ADAYI BECAN TOPLANTI YAPTI

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Tahsin Becan, CHP’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğunu CHP Yalova il binasında düzenlediği basın toplantısıyla duyururken, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

CHP İl Başkanı Muttalip Tunç, Yalova Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve partililerin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Becan, uzun yıllardan buyana CHP üyesi olduğunu, 12 Eylül sonrasında CHP'nin açılması ile birlikte CHP'de Yalova örgütünde yönetici olarak görev yaptığını  belirterek " Aday adaylığı sürecinde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile de yüz yüze görüşme olanağı buldum. Sayın Genel başkanımız da uygun görüp aday olup da vekil seçilirsem, Yalova'nın vizyonunu değiştirmeye adayım. Sadece partililerimin değil, tüm Yalova halkının milletvekili olacağım. Yalova ne yazıkki bugün hak ettiği yerde değil. Yalova'nın vizyonunu değiştirmeye ve daha ileriye taşımaya gayret göstereceğim" dedi.

Yalova sokaklarını gezdiğinizde gülen insanların olmadığına tanık olunduğunu vurgulayan Becan " Ben öncelikle Yalova insanının gülmesini ve gülümseten bir Yalova'yı geleceğe taşımak istiyorum . Çağdaş bir Yalova'yı gelecek kuşaklara taşımak için birlikte üretip birlikte çalışarak bu zorlukların aşılacağını biliyorum. Dışlayan değil, kucaklayan bir siyaseti Yalova'da  etkin hale getirmek istiyorum. Elbet tüm bunları da yine biz Yalovalılar olarak birlikte elde edeceğiz" dedi

 

 

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!