CHP ATATÜRK'ÜN YALOVA'YA GELİŞİNİ KUTLADI
CHP Yalova İl başkanı Mehmet Gürel ve İl yöneticileri, ADD Yalova Şubesi tarafından ; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 92. yılını Atatürk'ün Yürüyen köşk'ünde düzenledikleri programla kutladılar. 
 
CHP Yalova İl başkanı Mehmet Gürel, yaptığı açıklamada " ADD yetkililerine emeklerinden dolayı, katılım sağlayanlara da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca belirtmeliyim ki Yürüyen Köşk’te Atatürk’ün görselinin yanında artık herhangi bir özel gün olmasa da sürekli olarak asılı tutulan Recep Tayyip Erdoğan görseli insanda; Cumhurbaşkanının ( anayasaya aykırı olmasına rağmen ) Atatürk aleyhinde konuşabilen kişiler hakkında hukuki yaptırımlar uygulatması gerekliliği hissiyatını doğuruyor." diyerek şöyle konuştu.
 
"Aksi taktirde bazı insanlar Cumhurbaşkanının, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmediğini veya sadece toplumsal algıda onunla aynı mertebede gösterilmeye çalışmak amacıyla bu görselin sürekli asıldığını zannedebilir.Daha önceki Cumhurbaşkanlarının böyle bir uygulaması yokken neden şimdi böyle birşey yapılıyor diye meraklanan insanlar da çıkabilir. Hatta bazı insanlar bu görselleri yan yana görünce Yürüyen Köşk ile Kanal İstanbul arasında mantıklı bir bağ kuramaya bile çalışabilirler. ( Muhtemelen insan beynini en yıpratıcısı bu olur) Tabi bu; herhangi bir bakanlığın ” ilk cumhurbaşkanı ve günümüz cumhurbaşkanı “ basitliğinde ve hadsizliğinde tanımladığı ve “artık bu böyle yapılacak “ diye verdiği bir uygulama talimatından ibaret de olabilir.
Ama ne yapılırsa yapılsın ve ne amaçla yapılırsa yapılsın Türk toplumunun gönlünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değeri ve onun düşmanlarına karşı tepki her geçen gün katlanarak artmaktadır. Bu millet herşeyini sana ve yol arkadaşlarına borçlu Atam. Ve biz ölene kadar izindeyiz."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!