ÇETİNKAYA, ARMUTLU'DA DUR DURAK BİLMİYOR
CHP Armutlu il Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı eski ilçe Başkanı Ali Çetinkaya gece gündüz durmaksızın Armutlu ilçesi ve köylerinde vatandaşla buluşmaya devam ediyor.
CHP Armutlu il Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı eski ilçe Başkanı Ali Çetinkaya gece gündüz durmaksızın Armutlu ilçesi ve köylerinde vatandaşla buluşmaya devam ediyor.
Armutlu merkez olmak üzere, Fıstıklı, Kapaklı, Hayriye, Mecidiye ve Selimiye köylerini ziyaret etmeye devam eden Ali çetinkaya, köylülerle ve Köy muhtarlarıyla buluşup köyün ve köylülerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
CHP Armutlu il Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı eski ilçe Başkanı Ali Çetinkaya gece gündüz durmaksızın Armutlu ilçesi ve köylerinde vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Köylerin sorunlarının bitmediğini başta ulaşabilir bir İl Genel Meclis üyesi olmak için çaba sarf edeceğini belirten Çetinkaya " Öncelikle Köylülerimizin sesi olacağız. Köylülerimizin başta ulaşım olmak üzere, sağlık ve eğitim konusunda daha iyi bir koşulda hizmet alabilmesi için çalışacağız."diyerek şöyle konuştu.
"Armutlu ve Köylerini Gece gündüz, sıcak, soğuk demeden ziyaret etmeyi sürdürüyorum. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, bıkmadan usanmadan çalışacağız. Armutlu'da derdini dinlemediğimiz köylümüz kalmayacak.Halkımızdan aldığımız yetki ile tüm köylerimizi daha iyi yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışacağız. Yaptığımız ziyaretlerde, Esnaflarımız ve köylerimiz bizi büyük bir teveccühle karşıladılar. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.












Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN VEFA
ANAHTAR PARTİSİNDEN GAZİ DENİZ'E ZİYARET
CHP MİLLETVEKİLLERİ ÇİFTLİKKÖY'DE
İYİ PARTİ'DE ÜYE LİSTELERİ ASKIYA ÇIKTI
SAADET PARTİSİNDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
CHP MİLLETVEKİLLERİ YALOVA'YA GELDİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL TERMAL'DE
İYİ PARTİ YALOVA'DA BÖLGE TOPLANTISI