BURSA TİCARET BORSASINDAN ZİYARET
Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Silmez ve Serdar Yıldız ile Genel Sekreter Fehmi Yıldız YTSO yönetimini ziyaret etti.
Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Silmez ve Serdar Yıldız ile Genel Sekreter Fehmi Yıldız YTSO yönetimini ziyaret etti.
YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Başkan Yardımcıları Galip Atik ile Sercan Şık, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Engin, Ünal Yıldız, Ertuğrul Evci ve Tamer Yazıcı’ya ziyarette bulunan Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, YTSO yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirdi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Bu ziyaretle kurumlar arası işbirliğimizi daha da güçlendirmek için önemli bir adım atıldı. İki kurum arasındaki işbirliği sayesinde, bölgedeki ekonomik gelişime daha da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu işbirliğiyle, üyelerimizin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılayabileceğimizi ve bölgedeki işletmelerin daha da güçlenmesini sağlayabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.





Benzer Haberler
HACI SAFFET ÇAM VAKFI OFİSİ AÇILDI
ODA BAŞKANLARIYLA AHİLİK TOPLANTISI
OBEZİTEYE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YÜRÜDÜLER
ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÇİFTLİKKÖY YENİ DOĞAL YAŞAM BARINAĞI
TÜRKİYE FİNALİNDE DERECEYE GİRDİLER
AKASYA PLAJI YAZ SEZONUNA HAZIR
FOTOĞRAF TUTKUNLARI DOĞADA BULUŞTU