BURSA 86 YALOVA 85

NG Basketbol Süper Ligi'nin ilk hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, sahasında Semt77 Yalovaspor'u son anlara dek büyük heyecana sahne olan maçta 86-85 yendi.

Her iki ekip de hücumda üretken bir görüntü ile maça başlarken, yüksek skorlarda geçen ilk periyodu ev sahibi 27-25 önde tamamladı. Bursa ekibi, savunmada Jones-Williams ikilisini durduramayınca oyun dengede devam etti. Yalova temsilcisi, soyunma odasına 51-48'lik üstünlükle gitti.

İlk yarıda görülen karşılıklı sayılar, üçüncü periyotta da devam etti. Oyunun daha sertleştiği bu bölümlerde oyuncular sayılar bulmakta zorlandı. Yalova ekibi ise deneyimli oyuncusu Can Altıntığ'ın ceza atışlarıyla oyunu dengede tuttu. Final periyoduna ise 65-65'lik eşitlikle girildi.

Mücadeledeki heyecan, son periyotta da sürerken,  Mücadelenin 37'nci dakikası 75-75'lik eşitlikle geride kaldı. Ancak önce Williams, sonra Lee ile sayılar bulan Yalova ekibi, bir anda skoru 80-75'e getirdi. Sonraki anlarda ev sahibi Dudzinski ve Freeman ile sayılar bulurken, son dakikaya 83-82 Yalova  üstünlüğünde girildi. Ancak karşılaşma 86-85 sona erdi.

SALON: Nilüfer TOFAŞ 

HAKEMLER: Alper Altuğ Köselerli, Ziya Özorhon, Umut Özgün Ergün

FRUTTİ EXTRA BURSASPOR: Allerik Freeman 24, Derek Needham 7, Onuralp Bitim 21, Kevarrius Hayes 12, David Dudzinski 12, Egemen Güven 2, Dragon Milosavljevic, Ömer Utku Al 5, Birkan Batuk 3, Metin Türen 

SEMT77 YALOVASPOR: Lamont Da Sean Jones 12, İsmail Kerem Gülmez, Wendell Kerry Williams 24, Alexandre Chassang 8, Marcus Andrew Lee 8, Mert Celep 12, Can Altıntığ 13, Glenn Miller Cosey 8, Oğulcan Baykan, Muhammet Doğan Şenli

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!