BTP SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Başkanı Yüksel Durak ve yönetimi ile sivil toplum ziyaretleri ve saha çalışmalarına devam ediyor.
Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Başkanı Yüksel Durak ve yönetimi ile sivil toplum ziyaretleri ve saha çalışmalarına devam ediyor.
Durak ve ekibi bu çerçevede Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner’i ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Yalova’nın problemleri dile getirilerek çözüm yolları konuşuldu. Her iki ziyarette de İl Başkanı Yüksel Durak, bu yerel seçimlerde büyük gayret içerisinde çalıştıklarını, seçim sonuçları itibariyle Türkiye’ye damgasını vuracak partinin Bağımsız Türkiye Partisi olacağını vurguladı.
Yüksel Durak, halkın Genel Başkan Hüseyin Baş’a ve siyasi görüşlerine büyük teveccühü olduğunu ve bu teveccühü oya çevirmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Bu gerçekten hareketle her mahallî bölgede etkin adaylar göstermek için gayret ettiklerini söyledi.
Benzer Haberler
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN YALOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'A BAKANDAN YANIT
CHP'DEN TERSANE GİRİŞİMCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ İL KOORDİNATÖRÜ İLE TOPLANDI
CHP YALOVA GENELİNDE 45 BİN İMZA TOPLADI
İYİ PARTİ'DEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
BÜYÜKGÜMÜŞ: SİYASET SOKAKTA ÖĞRENİLİR