BOZKURT'A DESTEK GİDEREK ARTIYOR

Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanlığı’na yeniden aday olan Mustafa Bozkurt, 1 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri öncesinde, destekçileriyle birlikte Safran Köyü’ndeki Uzunlar Çiftliği’nde düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Aydın Kaçır, Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil Ünver, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş, Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu, yaptıkları açıklamalarda 1 Mayıs'ta yapılacak kongrede YESOB Başkanı Mustafa Bozkurt'u destekleyeceklerini açıklamıştı. 

Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt'a diğer odalardan da destek gelirken, Termal, Çınarcık, Armutlu ve Çiftlikköy'deki odalardan da destek  geldi. 

Yalova merkezde YESOB'a bağlı toplam 10 oda bulunuyor. Ayrıca, Çınarcık’ta 2, Çiftlikköy’de 2, Armutlu’da 1, Termal’de 1 ve Altınova’da 1 olmak üzere  Yalova il genelinde toplam 17 oda var. 17 odadan seçilen başkanlarla birlikte toplam 133 yönetim kurulu üyesi, 1 Mayıs'ta yapılacak kongrede "Yalova Esnaf Odaları Birlik Başkanını" belirleyecek.

Oda başkanlarının katılımlarıyla yemekli toplantıda konuşan Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt"1 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği seçimleri öncesinde; oda başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve kıymetli çalışma ekibimizle bir araya gelerek güzel bir akşam yemeğinde buluştuk.Bu anlamlı buluşma, birlik ve beraberliğimizin en güçlü göstergelerinden biri oldu. Aynı hedefe gönül veren, aynı yolda yürüyen bir ekip olmanın gururunu bir kez daha hissettik.Katılım sağlayan, destek veren ve bu yolda bizimle birlikte yürüyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız" dedi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!