BİNİCİOĞLU, DP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
Yalova Belediye eski Başkanı Barbaros H. Binicioğlu, Bugün yapılan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu toplantısında DP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Binicioğlu, Yerel Yönetim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
Bugün yapılan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu toplantısında Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu.
14. Olağan Büyük Kongresini geçtiğimiz haftalarda gerçekleştiren Demokrat Parti’de bugün kongreden sonra ilk Genel İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Başkan Gültekin Uysal ve büyük kongrede seçilen 50 kişilik Genel İdare Kurulu Üyeleri bu sabah saat Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
DP GİK Üyeleri Anıtkabir ziyaretinin ardından, Genel Merkezde Genel Başkan Gültekin Uysal’ın başkanlığında toplanarak ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Toplantı sonrasında Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yakın çalışma ekibi olan Genel Başkan Yardımcılarının isimleri de belli oldu, Yalova Belediye eski Başkanı Barbaros H. Binicioğlu'da Yerel Yönetim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcı oldu.
Demokrat Parti Başkanlık Divanı / Genel Başkan Yardımcıları şu şekilde:
Benzer Haberler
AK PARTİ TERMAL İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP YENİ YÖNETİCİLERİ MAZBATA ALDI
SAADET'TEN ANIT AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ GELDİ
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK PARTİDEN ANIT AĞACIN KESİLMESİNE TEPKİ
CHP'Lİ KADINLARDAN BOŞ TENCERE EYLEMİ
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DEN ESENKÖY ZİYARETLERİ