BASKETBOL'DA  GERİ SAYIM

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde ING Basketbol Süper Ligi’nin fikstürü çekildi. 16 takımın mücadele edeceği organizasyonda temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’un hafta hafta maç programı da netleşti. Geçen sezon Türkiye Erkekler Basketbol Ligi play-off’unda şampiyon olarak tarihinde ilk kez Basketbol Süper Ligi’ne adını yazdıran Yeşil-Kırmızılı takımımız, 2021-2022 sezonunda birbirinden güçlü rakiplerinin yer alacağı organizasyonda sürprizlere imza atmayı amaçlıyor.

İlk rakip Bursaspor..

Öte yandan çekilen fikstüre göre Semt77 Yalovaspor’un ilk rakibi Frutti Extra Bursaspor oldu. Daha önceki yıllarda TBL’de de birçok kez karşı karşıya gelen iki takım, 24-25 Eylül’de başlayacak yeni sezonun ilk haftasında Bursa’da kozlarını paylaşacak. Bu maçla birlikte Süper Lig tarihindeki ilk resmi maçına çıkacak Yeşil-Kırmızılı takımımız, sonraki iki hafta üst üste evinde oynayacak.

Gaziantep ve Afyon’u ağırlayacağız..

Semt77 Yalovaspor, ligin 2. haftasında evinde Empera Halı Gaziantep Basketbol ile oynayacak. 3. haftada da ekibimiz, yine TBL’de daha önceki yıllarda karşılaştığı HDI Sigorta Afyon Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. Takımımız, 4. haftada ise geçen sezon TBL’de aynı organizasyonda mücadele ettiği Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.

4 haftalık zor seri..

5 ile 8. hafta aralığında Semt77 Yalovaspor’u çok zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-Kırmızılılar, 5. haftada sahasında Beşiktaş Icrypex ile oynayacak. 6. haftada Pınar Karşıyaka deplasmanına çıkacak Yeşil-Kırmızılılar, 7. haftada da Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. 8. haftada İstanbul’da Galatasaray Nef’e konuk olacak temsilcimiz, 9. haftada Tofaş’ı ağırlayacak.

Gaziantep maçıyla seyirciye ‘merhaba’ denilecek..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor’u hem Süper Lig hem de seyircili sezon heyecanı sardı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, 24-25 Eylül’de deplasmanda oynayacağı Frutti Extra Bursaspor maçının ardından 2-3 Ekim’de evindeki Empera Halı Gaziantep Basketbol müsabakasıyla seyircisine kavuşacak. Böylece uzun süren taraftar hasretini dindirecek temsilcimiz, 90. Yıl Spor Salonu’nda seyircili maçların startını da böylece verecek.

Yüzde 50 seyirci kapasiteli oynanacak..

Bu arada pandemi nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu, kulüplere ev sahipliği yapacakları maçlar için yüzde 50 seyirci kapasitesine izin vermişti. Semt77 Yalovaspor’da da kulüp yönetimi, yeni sezon kombineleriyle ilgili de kapasite göz önünde tutularak çalışma yaptığı ve konuyla ilgili önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapacağı öğrenildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!