BAKAN KASAPOĞLU, YALOVA'DA YAPILACAK ÇALIŞMALARI AÇIKLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yalova'ya geldi. Yalova Valiliği ve Yalova belediyesini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu , Yalova belediyesi ile yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak protokol imza törenine de katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yalova'ya geldi. Yalova Valiliği ve Yalova belediyesini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu , Yalova belediyesi ile yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak protokol imza törenine de katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk olarak Yalova Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu, Yalova Valisi Muammer Erol Yalova Belediye Başkanvekili Mustafa tutuk, Gençlik ve Spor il Müdürü Mehmet Kalyon
Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ak parti Ylaova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Ak parti il yöneticileri ilçe ve belde belediye başkanları karşıladı.
Yalova Valisi Muammer Erol, burada Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve katılımcılara Yalova ile ilgili bur sunup yaparak değerlendirmelerde bulundu.
Belediye Başkanvekili Tutuk " Gençlerimizin, ailelerinden çok uzaklaşmadan, yaşadıkları çevrede güvenle spor yapabilmeleri, sağlıklı nesiller yetiştirmek, sporun yaygınlaştırılması ve spor altyapısını güçlendirmek, tesisleşme ve en önemlisi olarak çocuklarımızı genç yaşta sporla tanıştırarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Yalova'mız da hayata geçirilecek projelerimizin protokolünü, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğluile belediyemizde düzenlediğimiz törenle imzaladık. Yalova'mıza hayırlı, uğurlu olsun." dedi
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yalova Valiliğinden sonra Yalova belediyesine giderek yapılacak olan spor yatırımları konusunda ayrdıntılı bilgi vererek hazırlanan protokolü imzaladrı.
İşte Ayrıntılar.
Benzer Haberler
GALERİCİLERİN SORUNLARI TARTIŞILDI
LİSELER ARASI TİYATRO YARIŞMASI
YALOVA OSB'DE KARİYER ETKİNLİĞİ
YANGIN KOMİSYONUNDAN ÖNEMLİ KARARLAR
FOTOKAPANLI ÇEVRE DENETİMİ BAŞLADI
ÇINARCIK'DA 2. ESNAF BULUŞMASI YAPILDI
YALOVA'NIN ASAYİŞ OLAYLARI DEĞERLENDİ
DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLANDI