ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI
Armutlu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle ilçedeki yollarda buzlanmanın önüne geçilmesi amacıyla gece ve gün boyu tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
Armutlu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle ilçedeki yollarda buzlanmanın önüne geçilmesi amacıyla gece ve gün boyu tuzlama çalışması gerçekleştirdi.
Armutlu Karayolu ve Kaplıcalar bölgesinde etkili olan kar yağışı ile birlikte, belediye ekipleri, ilçeye yağan 2026 yılının ilk karı birlikte olası kazaların önüne geçmek için buzlanan yollarda tuzlama çalışmalarını aralıksız sürüyor. İlçede özellikle yüksek bölümlerde ve eğimli cadde ve sokaklarda yoğunlaşan tuzlama çalışmaları sayesinde ilçede her hangi bir olumsuzluk da yaşanmadı. Armutlu Belediyesinden yapılan açıklamada kar ve soğuk havaların sürdüğü müddetçe karayolunda tuzlama çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.



Benzer Haberler
SAĞLIKLI BİR RAMAZAN İÇİN ÖNERİLER:
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
AKİF MANAF'A BİR ÖDÜL DAHA
SAHİL GÜVENLİK, YALOVA'DA TANITIM TOPLANTISI YAPTI
İŞKUR TEŞVİKLERİ TANITILDI
İL FİNALLERİ YAPILDI
YALOVA OSB'DE FARK YARATAN PROJE
GÜREL’DEN VALİ USTA’YA ZİYARET