ARMUTLU FISTIKLI KÖYÜNE ZİYARET YAPILDI

Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Selimiye ve Kapaklı'nın ardından Fıstıklı köyüne ziyarette bulundu. Kaymakam Aydın, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Fıstıklı Köyü Muhtarı Mehmet Karasu, köy hakkında bilgi verdi. Kaymakam Aydın ve beraberindeki heyet, Fıstıklı köyünde bulunan okul ve çeşitli tesisler ile hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Kaymakam Aydın ile beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Alpar Canatan ile Fıstıklı İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

Kaymakam Aydın’a, Okul Müdürü Hüseyin Işık eşlik etti. Okul Kütüphanesini gezen Kaymakam Aydın, Kütüphane Kitap Kayıt Defteri’ni inceledi. Okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Aydın, okulun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi alarak, sosyal faaliyetler ile ilgili çalışma ve düzenleme önerilerinde bulundu.

Kaymakam Aydın, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Girgin ile birlikte vatandaşların evlerini ziyaret etti. Hane sakinleri ile sohbet eden Kaymakam Aydın, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Kaymakam Aydın, Fıstıklı köyünde bulunan Zeytin İşleme Fabrika Tesisi, Çiçek Evler Pansiyon, Aqua Kültür Marul Üretimi Tesisi, Çam Fıstığı İşleme Tesisi’nde incelemelerde bulunarak ilgili yatırımlar ve 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında çeşitli konularda bilgi alarak, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatih Mehmet Kayalı ve kurum amirleri ile istişarede bulundular.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!