ARMUTLU FISTIKLI'DA 4 KAÇAK VİLLA YIKILDI
Armutlu ilçesinin turizm bölgelerinden biri olan Fıstıklı köyünde yapılan 4 kaçak villa, Yalova İl Özel İdaresi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Fıstıklı köyünde kaçak yapılan villalar orman ve tarım arazilerine yapılmıştı.
Armutlu ilçesinin turizm bölgelerinden biri olan Fıstıklı köyünde yapılan 4 kaçak villa, Yalova İl Özel İdaresi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Fıstıklı köyünde kaçak yapılan villalar orman ve tarım arazilerine yapılmıştı.
Yalova İl Özel İdaresi, kaçak villalardın yapımıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada " İl Özel idaresi olarak, il genelinde kaçak yapılaşma ile kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bu kapsamda, tespit ettiğimiz idari süreçleri tamamlanan yapıların yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Kaçak yapıların tespit edilmesi ve yıkım işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla köy muhtarlarımız ve kolluk kuvvetlerimizle iş birliği yapıyoruz" denilerek şöyle devam edildi.
"2024 yılı itibarıyla, tespit edilen kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyoruz.Amacımız, kaçak yapıların ortadan kaldırılması ve çevremizin korunmasıdır. Yalova'nın doğal güzelliklerini korumak ve şehirleşme sürecinde hukuka uygun bir yol izlemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz."





Benzer Haberler
DANIŞMAN:YALOVA’DA İSTİHDAM SAĞLIYORUZ
TERMAL'DE 1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR