ARMUTLU'DA SOKAK HAYVANLARI İÇİN EMPATİ
Armutlu ilçesinde ilkokul öğrencileri, soğuk kış şartlarında sokakta kalan sokak hayvanlarına mama dağıtarak farkındalık oluşturmaya çalıştılar. Armutlu ilçesindeki minik öğrenciler hazırlamış olduğu’’Empatiyle Yeni Bir Dünya Mümkün’’adlı proje kapsamında sokak hayvanlarına mama ağıtıldı.
Armutlu ilçesinde ilkokul öğrencileri, soğuk kış şartlarında sokakta kalan sokak hayvanlarına mama dağıtarak farkındalık oluşturmaya çalıştılar.
Armutlu Belediyesi veterinerlik hizmetlerinin desteği ile Armutlu 15 Temmuz İstiklal İlkokulunun minik öğrencileri ve koordinatör öğretmeni Aslı Bayrakçı'nın ın hazırlamış olduğu’’Empatiyle Yeni Bir Dünya Mümkün’’adlı proje kapsamında sokak hayvanlarına mama ağıtıldı.
Gerçekleşen bu etkinlikle öğrencilere hayvan besleme bilinci kazandırıldı. Öğrenciler, farkındalık oluşturan bu etkinliğe destek veren Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Veterinerlik Hizmetlerinde görev yapan çalışanlara teşekkür ettiler.
.



Benzer Haberler
YALOVA İTFAİYESİNE İBB'DE EĞİTİM VERİLDİ
JANDARMA KURULUŞUNUN 186. YILI KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇİNİ SERGİSİ AÇILDI
SAHİPSİZ CANLARIN ‘İYİLİK ELÇİLERİ
GAZİLER DERNEĞİ YENİ YERİNE TAŞINDI
MİLLİ EĞİTİMDE ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
YÜSEM &YTSO AKADEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
OSB'DE SANAYİ ÖĞRENCİ BULUŞMASI