ANLAMLI ZİYARETÇİDEN, ANLAMLI HEDİYE

Altınova’da yaşayıp eğitimini ilçede sürdüren Ecem Beril Arıcı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Altınova’da yaşayıp eğitimini ilçede sürdüren Ecem Beril Arıcı, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Yaptığı resmi Başkan Oral’a hediye eden Ecem Beril Arıcı, “Yaptığım, ‘Mutluluğun Resmi’ isimli çalışmamı Başkanımıza hediye ettim. Bunun için çok mutluyum” diye konuştu.

Doğa Pasaportlu oldu

Kendisi için çok değerli bir hediye olduğunu söyleyen Başkan Oral, “Benim için çok değerli bir hediye. Bana mutluluğun resmini çizen Ecem Beril Arıcı çok teşekkür ediyorum. Kendisi de Altınova’mızdan Türkiye’ye yayılan Doğa Pasaportu sahibi oldu” dedi.

Ecem Beril Arıcı, Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini imzalayarak, Türkiye’nin ilk doğa pasaportunun sahibi oldu.

Sözleşmenin içeriği

Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunda yer alan Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesinde, “Doğayı ve özellikle başta nesli tükenmekte olan canlıları korumak hepimizin görevi. Doğal yaşamı korumak, geleceğe bırakılabilecek en büyük, en değerli mirastır. Doğa bir moda, spor araba, plastik bir oyuncak, bir cep telefonu ya da bilgisayar değildir. Doğanın bir fiyat etiketi yok! Çünkü doğa paha biçilmezdir Doğanın şimdi, bizim ise ona her zaman ihtiyacımız var. Doğa için şimdi harekete geçme zamanı. Her zaman, her yerde ve her koşulda doğayı koruyacağımıza ve iş birliği yapacağımıza söz veriyoruz” deniliyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!