ANAHTAR PARTİSİ ELMALIK KÖYÜNDE

Anahtar Parti Yalova Teşkilatı Elmalık Köyü’nü Ziyaret Etti

Anahtar Parti Yalova İl Başkanlığı, saha çalışmaları kapsamında Yalova’nın Elmalık Köyü’nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarete İl Başkanı Hüseyin Özdemir’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Yakup Gündüz ve Gökhan Yaman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Demir ile Merkez İlçe Başkanı Emre Ürekli katıldı.

Gerçekleştirilen buluşmada, Elmalık Köyü halkının tarım, altyapı, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarına ilişkin sorunları yerinde dinlendi. Köy sakinleri tarafından dile getirilen talepler not alınırken, Anahtar Parti’nin yerel kalkınma vizyonu doğrultusunda yapılabilecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, güncel siyaset ve ülke gündemine dair görüş alışverişi de yapıldı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Anahtar Parti Yalova İl Başkanı Hüseyin Özdemir, siyaseti sahada ve vatandaşla birlikte yürütmeyi esas aldıklarını belirterek, “Elmalık Köyü’nde hemşehrilerimizin taleplerini doğrudan dinleme imkânı bulduk. Köylerimizin yaşadığı sorunları yakından biliyor, bu sorunların çözümü için kararlı bir irade ortaya koyuyoruz. Halkımızın sesi olmak, beklentilerini ilgili mercilere taşımak ve çözüm üretmek en temel sorumluluğumuzdur. Yalova’nın her köşesinde vatandaşlarımızla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Parti Yalova İl Başkanlığı, vatandaşlarla birebir temas kurulan saha ziyaretlerinin artarak süreceğini, Elmalık Köyü başta olmak üzere Yalova’nın tüm mahalle ve köylerinde halkın yanında olmaya devam edeceklerini kamuoyuna duyurdu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!