ALTINOVA TRAFİK ZABITASI KURULDU
Altınova Belediyesi Trafik Zabıta Birimi Göreve Başladı. Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği bünyesinde kurulan Trafik Zabıta Birimi, ilçe halkının huzuru, güvenliği ve şehir içi düzenin sağlanması amacıyla görevine başladı.
Altınova Belediyesi Trafik Zabıta Birimi Göreve Başladı. Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği bünyesinde kurulan Trafik Zabıta Birimi, ilçe halkının huzuru, güvenliği ve şehir içi düzenin sağlanması amacıyla görevine başladı.
Yeni kurulan birim, ilçenin dört bir yanında devriye görevine başlayarak hem trafik düzenini sağlamak hem de asayişin korunmasına katkı sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler özellikle yaya geçitlerinin işgali, ana ve tali yolların gereksiz şekilde kullanılması ile ticari yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimlerini artırarak devam ettiriyor.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ile yapılan toplantıda, Trafik Zabıta Birimi tarafından yürütülecek çalışmalar hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Başkan Fazlaca, ilçe genelinde trafik ve yaya güvenliğini önceleyen bu adımın önemine dikkat çekerek, “Amacımız, Altınova’da herkesin huzurla ve güvenle yaşayabileceği bir düzen oluşturmak” dedi.
Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE KADIN EL EMEĞİ PAZARI
ÇINARCIK HASANBABA YOLU ASFALT OLDU
VALİ KAYA'DAN GACIK KÖYÜNE ZİYARET
AŞURE LOKMASINDA BİR ARAYA GELİNDİ
ARMUTLU KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI
SU ÜRÜNLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
ÇINARCIK'DA KAÇAK KAZI YAPANA SUÇÜSTÜ
ÇİFTLİKKÖY’DE SAĞLIKLI HAYAT YÜRÜYÜŞÜ