ALTINOVA'DA MEVLİD-İ NEBEVİ KUTLANDI
Altınova Belediyesi ve Altınova İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Çocuk Şenliği, Altınova Belediyesi Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Altınova Belediyesi ile Altınova İlçe Müftülüğü, Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla çocuklar için etkinlik düzenledi. Etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Altınova Belediyesi ve Altınova İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Çocuk Şenliği, Altınova Belediyesi Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Büyük ilgi gördü
Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı H. Üsteğmen Fırat Zorlu, daire amirleri, din görevlileri, öğrenci ve veliler katıldı.
Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim, ilahi, Salavat-ı şerifler ve dualar da okudu. Etkinlik boyunca programa katılan çocuklar, Peygamber Efendimizin doğum gününü sevinçle kutladı.
Benzer Haberler
VALİ KAYA'DAN ŞENKÖY'DE ZİYARETLER
1 MAYIS ÖNCESİ ÇALIŞANLARA ZİYARET
FARKINDALIK İÇİN YÜRÜDÜLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİ YAZA HAZIRLANIYOR
KADINLARA ÖZEL TİYATRO KURSU BAŞLADI
TAHA AKGÜL'DEN YALOVA ZİYARETLERİ
YALOVA’DA ÇİFTÇİLERE 375 BİN ADET FİDE...
ÇİFTLİKKÖY'E DEPREM TAHMİN İSTASYONU