ALTINOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçe esnafını ziyaret ederek güne başladı.Fazlaca, Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini, bunda esnaf ve sanatkârın büyük katkısı olduğunu belirtti. Altınova esnafı, Başkan Fazlaca’yı ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ilçe esnafını ziyaret ederek güne başladı.
Altınova’nın kültürel ve ticari canlılığının geliştirilmesi konusunda esnaflarla bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ’Esnaflarımızı ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde dinledi. . Esnaflarımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları değerlendiriyoruz. Bu tür ziyaretler ilçemizin ekonomik ve sosyal dokusunu da güçlendirmektedir. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için önem taşıyor. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz.’’ diye konuştu.
Fazlaca, Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini, bunda esnaf ve sanatkârın büyük katkısı olduğunu belirtti. Altınova esnafı, Başkan Fazlaca’yı ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.





Benzer Haberler
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ