ALTINOVA 1 DUDULLU 1

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Yalova’yı temsil eden Altınova Belediyespor, 2021-2022 sezon açılışını Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Altınova Belediyespor, yeni sezon açılışını Altınova Belediyesi Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda kurban keserek gerçekleştirdi.

HAZIRLIK MAÇI 1-1

Sezon açılışına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, Altınova Belediye Meclis üyeleri, Altınova Belediyespor Kulüp yöneticileri, teknik heyet, sporcular ve taraftarlar katıldı. Sezon açılışında yapılan Altınova Belediyespor- Dudullu Spor hazırlık maçı 1-1 berabere tamamlandı.

HEDEF, BAL’DA ŞAMPİYONLUK

COVID-19 salgını nedeniyle geçen sezon BAL’da yer almayan Altınova Belediyespor’un, bu yılki hedefi de şampiyonluk. Takıma güvendiklerini ve hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova Belediyespor’umuza sakatlık, formsuzluk yaşanmadan güzel ve başarılarla dolu bir sezon diliyorum. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza desteğimiz ve güvenimiz tamdır” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!