AK PARTİ YEREL YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı,Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı,Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.
Toplantıya; İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Şahin, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar katıldı.
3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ele alındı. Gelecek döneme ilişkin yol haritasının da görüşüldüğü kampta, ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konularında sunumlar yapıldı.



Benzer Haberler
CHP'Lİ BAŞKANLAR ANKARA'DA TOPLANDI
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP' İL ÖRGÜTÜNDEN 23 NİSAN KUTLAMASI
AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET