AK PARTİ YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şehir merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Vekili Tutuk’a AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Kumali, Melahat Yalçın ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya’da eşlik etti.

İlk olarak Milletvekili Büyükgümüş ile birlikte Girne Caddesi’nde devam eden asfalt serim çalışmasını ardından ise Fatih Caddesi’nde devam eden asfalt söküm çalışmasını takip eden Başkan Vekili Tutuk, akşamüstü Milletvekili Akyol ile birlikte Fatih Caddesi ve çevre sokaklarda asfalt serim işlemlerini takip etti. Ardından çevre esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk, vatandaşların yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Göreve geldiğimiz günden itibaren şehir merkezinde yıllardır çözülmeyen birçok sorunu çözdük. Yapmış olduğumuz çalışmaları yakından takip ederek bizzat vatandaşlarımızın yanlarına giderek sorduk ve hemşerilerimizde bizlere memnuniyetlerini her defasında dile getirdi. Bizlerde gelen bu memnuniyetlerle birlikte daha çok çalışarak şehrimizin için daha iyi ne yapabiliriz sorumluluğu içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Girne Caddesi, İstanbul Caddesi, Fatih Caddesi ve birçok noktada çalışmalarımız sürüyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan çalışmalarımızdan dolayı vermiş olduğumuz rahatsızlıktan! dolayı özür dileriz.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!