AK PARTİ YALOVA İL DANIŞMA KURULU YAPILDI
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi, teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi, teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, il yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Canay Caner, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Umut Güçlü, teşkilatın birlik ve beraberlik içindeki kararlılığına dikkat çekerek, “AK Parti teşkilatı olarak şehrimize, milletimize ve geleceğimize hizmet etmek için durmaksızın çalışıyoruz. Teşkilatımızın gücüyle yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Toplantıda teşkilatın çalışmaları değerlendirilirken, önümüzdeki dönem hedefleri ve yol haritası da ele alındı.








Benzer Haberler
MHP İLBAŞKANLIĞINDAN GAZİLERE ZİYARET
YENİ PARTİ LİDERİ ÖZEL YALOVA'DA KONUŞTU
CHP ÇINARCIK İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU
AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI
YENİ PARTİ 'DE İLÇE BAŞKANLARI TOPLANDI
MHP'DEN YALOVA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET
AK PARTİ’DEN ÇİFTLİKKÖY KÖYLERİNE ZİYARET
SAADET BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI