AK PARTİ VEKİLLERE GÜREL'DEN ZİYARET
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, bir dizi ziyaret için gittiği Ankara’da AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile görüştü.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, bir dizi ziyaret için gittiği Ankara’da AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile görüştü.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen görüşmelere Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar ve Mali Hizmetler Müdürü Serkan Şahin de eşlik etti.
TBMM'de gerçekleşen ziyaretlerin ardından açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, “Yalova milletvekillerimizi ziyaret ederek Yalovamızın ihtiyaçlarını değerlendirdik. Değerli milletvekillerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Programı dolayısıyla il dışında bulunan Yalova milletvekilimiz Tahsin Becan ile ilk fırsatta bir araya gelerek çalışmalarımızı ayrıca değerlendireceğiz” dedi.




Benzer Haberler
SAADET PARTİSİ’NDEN ‘ÖZGÜR GAZZE’ MİTİNGİ!
CHP YALOVA MANİSA'NIN ACISINA ORTAK OLDU
ANAHTAR PARTİSİNDEN KÖY ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
CHP'DE BAYRAMLAŞMA İL BİNASINDA YAPILDI
ANAHTAR PARTİSİNDEN YTSO'YA ZİYARETİ
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
MHP İL BAŞKANINDAN ANKARA ZİYARETİ