AK PARTİ MYK ÜYESİ ALTINOVA'DA

AK Parti Adana Milletvekili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, Yalova’nın Altınova İlçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Altınova’nın önemli bir merkez olduğunu ifade ederek, “Konumu itibariyle önemli bir merkezde olan Altınova, hızla gelişip büyüyor. İlçemizde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN ORAL KARŞILADI

AK Parti Adana Milletvekili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, Altınova Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Ahmet Zenbilci, belediye ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

ORAL’DAN BRİFİNG ALDI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci’ye yapılan çalışmalar ve projeler hakkında brifing verdi. İlçede yapılan çalışmaların el ele verilerek yerine getirildiğini ifade eden Başkan Oral, “Hükümetimizden aldığımız güç ve destek ile parti teşkilatlarımızın katkılarıyla, belediye, sanayi ve halk birlikteliğiyle önemli hizmetlere imza atıyoruz. Mevla’m, birliğimizi, dayanışmamızı ve aramızdaki güçlü bağı daim eylesin” dedi.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Altınova’da yapılan çalışmaları takip ettiklerini ifade eden Milletvekili Zenbilci, “Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek, ilçemizde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Başkanımıza nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

DOĞA PASAPORTLU OLDULAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Adana Milletvekili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci ile Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a, Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk ve tek Doğa Pasaportu’nu verdi. Altınova Belediyesi Doğa Pasaportu’nu alan Milletvekili Zenbilci ve Ak Parti Yalova İl Başkanı Bağatar, “Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri” sözleşmesinin de gönüllüsü oldular.

MİLLETVEKİLİ ZENBİLCİ’YE EŞLİK ETTİLER

AK Parti Adana Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci’nin ziyaretine; Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, İl ve İlçe yöneticileri, AK Parti Altınova Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Arıcı, Bilal Ok, Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz de katıldı

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!