AK PARTİ MİNİBÜSÇÜLER ODASIYLA TOPLANDI

AK Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, Uygulama Oteli’nde Yalova Minibüsçüler Odası Yönetimi ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yalova’da toplu taşımada yaşanan sorunlar ve talepleri dinlemek için Uygulama Oteli’nde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Toplantıda toplu taşımanın Yalova açısından önemine vurgu yapan Bağatar, “Yalova’da toplu taşıma büyük ölçüde minibüsler tarafından gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla minibüsçü esnafının talepleri ve sorunlarının ortadan kaldırılması da ildeki ulaşım kalitesinin artması anlamında daha da büyük bir önem kazanıyor. Biz her zaman Yalova’da toplu taşımanın gelişiminden yana olduk. İlde toplu taşımanın etkin bir şekilde sağlanması ilde trafik yoğunluğu yaşanmasının da önüne geçecektir” dedi.

Kendileri ile bir araya geldiği için Bağatar’a teşekkür eden Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ise oda çalışmaları, talepler ve yaşadıkları sorunları anlattı. Yönetim kurulu üyeleri de söz alarak görüşlerini ortaya koydular. Baş sorunların ortadan kaldırılması ve taleplerin yerine getirilmesi için toplantının son derece verimli geçtiğine vurgu yaptı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!