AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
İl Başkanlığımızı ziyaret eden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Başkanlığında İl Başkanımız Umut Güçlü, Milletvekillerimiz Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, Kademe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve #AkPartiYalova teşkilatlarımızın katılımı ile İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
AK Parti Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleşti
20 Mart Pazartesi günü Olağaünüstü toplanarcak Yalova belediye meclis toplantısında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri öncesinde Özhaseki , Belediye Meclis Üyeleri, milletvekilleri ve il-ilçe yöneticileriyle il binasında toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya İl Başkanı Umut Güçlü, Ak parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il-ilçe yöneticileri hazır bulundu.



Benzer Haberler
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU
YENİ PARTİ ÇİFTLİKKÖY'DEN İLK ZİYARET
MHP YALOVA İL KONGRESİ 16 AĞUSTOS'TA
SAADET PARTİSİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI
YENİ PARTİ İL ÖRGÜTÜNE KADIN GÜCÜ
CHP'DE 6 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
AK PARTİ TERMAL VE ALTINOVA TOPLANDI