AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
İl Başkanlığımızı ziyaret eden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Başkanlığında İl Başkanımız Umut Güçlü, Milletvekillerimiz Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, Kademe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve #AkPartiYalova teşkilatlarımızın katılımı ile İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
AK Parti Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleşti
20 Mart Pazartesi günü Olağaünüstü toplanarcak Yalova belediye meclis toplantısında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri öncesinde Özhaseki , Belediye Meclis Üyeleri, milletvekilleri ve il-ilçe yöneticileriyle il binasında toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya İl Başkanı Umut Güçlü, Ak parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il-ilçe yöneticileri hazır bulundu.



Benzer Haberler
CHP' İL ÖRGÜTÜNDEN 23 NİSAN KUTLAMASI
AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İYİ PARTİ'DEN ESNAF VE STK ZİYARETİ
İYİ PARTİLİ GENÇLER SANAYİ SİTESİNDE